söndag 16 augusti 2009

Blandat lördagsgodis!







Kalmar besök, Simon ,Maria o Bettan (Marias mamma) kom på snabbvisit , det var ett tag sen , ett kärt o trevligt besök, gott fika o en massa praaaaat.
Bror i närbild, vill alltid vara med när det händer ngt. inte alltid så bra, kan komma ivägen, för stora stenar var det ju!!!



,




Vacker bild......Fjäril vingad syns i Sörby.





























Den gångna helgen har vi varit aktiva, lördag ner till klågerup till Triumph-Tommie, MC köp nr.2 det blev en ren banhoy Triumph Day tona, oregad endast för raising på bana. ja säger då de ja......Nåväl, jag har hunnit med att måla klart i sovrummet,Ola har fortsatt med kantsten i slänten ovanför vedboden, det är inga vanliga små kantstensbebisar, nädå här snackar vi om fullvuxna bumlingar, stora stenar är det........... Har även "fågelskådat",det flög in en liten stackare , tog några bilder, hjälpte sedan den ut i det fria igen, dagens goda...Söndagen bjöd på strålande väder. var ute hela dagen o fotade, letade igenom Kickis gamla foton o hittade en gammal goding på Camilla, Jannicke o Lille Daniel, som sagt jag älskar gamla foton.
Nej nu skall jag fräsha lita, ska åka upp till Sara m.comp. i H-staden, jag ska passa lilla Tuttan.
Kram vi ses Olica.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar